Maustepalvelu mukana kansainvälisillä IFFA-messuilla

Maustepalvelu mukana kansainvälisillä IFFA-messuilla

Maustepalvelu on tänä vuonna yhdessä Barentz:in kanssa yksi IFFA-messujen yli 900:sta näytteilleasettajista esittelemässä täysin uusia elintarvikekonsepteja.

IFFA on johtava kansainvälinen elintarvikealan ammattitapahtuma, joka kattaa sekä liha- että vaihtoehtoiset proteiinituotteet. Messuille on odotettavissa jopa 70 000 vierailijaa. 14.–19.5. Frankfurt am Main:issa, Saksassa, järjestettävien messujen pääteemoja ovat elintarviketurvallisuus, ruokatrendit, kestävyys, automaatio ja digitalisaatio. Varsinkin uudet vaihtoehtoiset proteiinituotteet ovat entistä isommin näkyvillä perinteisten lihatuotteiden rinnalla ja haastavat perinteiset liha- ja kasvispohjaiset tuotteet.

”Pandemiarajoitusten poistuttua on virkistävää päästä vihdoin juttelemaan ihmisten kanssa kasvokkain menestyksen makujen rakentamisesta”, toimitusjohtaja Mikko Salonen kertoo.

Mikko Salonen, Juha Kaikko, Pekka Kahila ja Jussi-Pekka Alho ovat edustamassa Maustepalvelua Barentz:in osastolla D 70, IFFA:n hallissa 12.1 koko messujen ajan.Keskustele asiantuntijan kanssa