Laadukkaat luonnonsuolet van Hesseniltä

Laadukkaat luonnonsuolet van Hesseniltä

Van Hessen on saksalaiseen Saria-konserniin kuuluva eläinten sivutuotteisiin erikoistunut hollantilainen yhtiö. Yhtiö on jo yli 100 vuotta toiminut luonnonsuolien jalostuksen ja kaupan alalla. Van Hessen on nykyään yksi maailman suurimmista luonnonsuoliyrityksistä, jolla on n. 4500 työntekijää viidellä mantereella.

Van Hessenille asiakkaan kokema laatu on ykkösasia

Van Hessenin poikkeuksellisen menestyksen salaisuus piilee siinä, että he kontrolloivat itse koko luonnonsuolen tuotantoketjua teurastamosta aina asiakkaalle. Tämä onkin ollut yrityksen menestyksen avainasia. Tämän ovat myös asiakkaat ympäri maailman havainneet.

Koska tuotantoketju on kokonaan hyvin hallittu, tuotteiden laatu saadaan pysymään erittäin tasaisena vuodesta toiseen. Spottiostoerien tyypillisesti aiheuttamaa jatkuvaa laadunvaihtelua ei siis esiinny.

Suomessa van Hessenin tuotteita on ollut saatavilla jo 1990-luvun alusta lähtien. MP-Maustepalvelu Oy:lle van Hessenin tuotteiden edustus siirtyi 2017 Leipurin Oy:ltä toimialakaupan seurauksena.

Päätuotteita ovat:

  • Lampaansuolet cal. 16-28 mm
  • Siansuolet cal. 26-50 mm

Myös naudansuolet ja vuohensuolet ovat ohjelmassa.

Van Hessenin luonnonsuolet myydään Proline-tuubitettuina (patentoitu), mikä merkittävästi helpottaa ja nopeuttaa niiden käyttöä tuotannossa. Luonnonsuolien pakkauskoot ovat 30-450 nipun astioita.

Luonnonsuolien tuotepäällikkönä ja asiantuntijana Maustepalvelussa toimii Esa Saarela.

Lisätietoja

Esa Saarela

040 760 0260
esa.saarela@maustepalvelu.comKeskustele asiantuntijan kanssa