Yritys

Lupauksemme sinulle

Luotettavat toimitukset oikeaan aikaan

Helpompaa ja nopeampaa tuotekehitystä

Menestystä osaamisellamme

MP-Maustepalvelu Oy

70-vuotias Maustepalvelu on Suomen johtava elintarvikekomponenttien asiantuntija ja toimittaja. Raaka-ainetoimittajana aloittaneesta yhtiöstä on vuosien varrella kehittynyt monipuolinen kumppani, jonka asiakkaat hyötyvät sen vahvasta osaamisesta ja kansainvälisistä kontakteista.

Tämän päivän Maustepalvelu tarjoaa kattavat palvelut aina ideoinnista ja raaka-ainetestauksista tuotekehitykseen, komponenttien hankintaan ja varastointiin sekä asiakaskohtaisten seosten valmistamiseen ja täsmällisiin toimituksiin asti.

Yhteistyö Maustepalvelun kanssa tarkoittaa asiakkaalle muun muassa pienempää varastointitarvetta, valmiita ratkaisuja, uusia ajatuksia, asiantuntevaa tuotekehitystukea ja toiminnan tehostumista. Asiakassuhteemme perustuvat vankkaan luottamukseen.

Maustepalvelu auttaa sinua menestymään

  • maailmanlaajuinen raaka-ainetoimittajien verkosto
  • omat tuotekehitys- ja koetilat sekä tuotekehitysresurssit
  • osa kansainvälistä Barentz-konsernia
Barentz logo

Olemme osa kansainvälistä Barentz-konsernia. Barentz on globaali raaka-ainejakelija, joka on erikoistunut elintarvikkeisiin, lääkkeisiin, hygienia- ja kosmetiikkatuotteisiin sekä eläinravinteisiin. Nämä osaamisalueet luovat asiakkaille lisä-arvoa ja synergiaa.

Varastossa yli

1000

raaka-ainetta

Yhteensä noin

1800

tuotenimikettä

Toimitusvolyymi

10

miljoonaa kiloa

Tehtaassa

13

tuotantolinjaa

Henkilökunta

80

henkilöä

Toiminnassa

70

vuotta

Liikevaihto

33

miljoonaa €

Vienti yli

5

miljoonaa €

Keskustele asiantuntijan kanssa