Tuotteet

Toimialamme

Maustepalvelu tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman tuotteita annospakattuina kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan. Helpotamme ja nopeutamme tuotekehitystänne auttamalla teitä luomaan valikoimastamme juuri teille uniikkeja makumaailmoja, jotta menestyisitte paremmin markkinoilla. Luomme makuja, joita asiakkaanne rakastavat!

Valikoimastamme löytyvät ratkaisut muun muassa seuraaviin tuoteryhmiin:

Tuotekehitys

Lisävoimavaroja tuotekehitykseen

Maustepalvelun tuotekehitys palvelee asiakkaitaan alusta loppuun. Työ lähtee aina asiakkaan tarpeista ja tavoitteista sekä siitä tuotantoprosessista, jonka osaksi tuotemuutos tai uutuus on tulossa. Maustepalvelu auttaa niin ideointivaiheessa kuin valmiin elintarvikkeen tuotannollistamisessakin. Parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun kehittämisessä hyödynnetään Maustepalvelun kansainvälisiä kontakteja. Lisäksi Maustepalvelu seuraa tietenkin aktiivisesti ruokatrendejä.

Maustepalvelun omissa tiloissa on mahdollista valmistaa pieniä tuote-eriä teollista tuotantoa jäljitellen. Koetehtaassa voidaan kokeilla erilaisia reseptejä pienillä valmistuserillä ja kehittää tuotteen ominaisuuksia asiakkaan haluamaan suuntaan. Koetehdas sopii myös koulutuspaikaksi.

Parhaaseen lopputulokseen päästään pitkäjänteisellä yhteistyöllä. Yhteinen kokemuspohja ja jatkuvasti kasvava tietotaito ovat voimavaroja, jotka nopeuttavat tuotekehitysprosessia.

Tuotanto

Yhteistyöllä tehoa tuotantoon

Yhteistyö Maustepalvelun kanssa vähentää asiakkaan tarvetta varastoida itse raaka-aineita. Maustepalvelu valmistaa sovitun reseptin mukaiset seokset, pakkaa ne annospakkauksiin ja toimittaa täsmällisesti perille. Yhtiöllä on käytössään nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä ja useita eri tuoteryhmille suunniteltuja sekoitus- ja pakkauslinjoja, joiden ansiosta valmistusprosessi on tilausohjautuva ja joustava.

Maustepalvelun kanssa asioiminen on vaivatonta, sillä yhtiö vastaa koko raaka-ainehankintaketjusta eli niin kuljetuksista, maahantuonnista, huolinnasta kuin laadunvarmistuksestakin. Lisäksi asiakas hyötyy Maustepalvelun suurostoeduista.

Nopeat ja varmat toimitukset

Maustepalvelu sijaitsee Hämeenlinnassa, josta on erinomaiset yhteydet sekä tuontisatamiin että asiakkaiden toimipisteisiin. Keskeinen sijainti sekä nykyaikaiset purku- ja lastaustilat mahdollistavat nopeat, joustavat ja täsmälliset toimitukset.

Keskustele asiantuntijan kanssa