MP-Maustepalvelu Oy:n investointisuunnitelma etenee

MP-Maustepalvelu Oy:n investointisuunnitelma etenee

Maustepalvelu uutisoi aikaisemmin viime syksynä laajentavansa toimintaansa ja Kantolan teollisuusalueelle on valmistumassa Maustepalvelulle uusi, kaksitoista metriä korkea logistiikka- ja varastorakennus. Toimintamme on kasvanut viime vuosien aikana ja uusilla toimivilla tiloilla saadaan toimintaa tehostettua entisestään. Uusiin toimitiloihin saadaan keskitettyä niin raaka-aineiden kuin lähtevänkin tavaran varasto. Tarkoituksena on siirtyä uusiin tiloihin tämän vuoden syksyllä.

Investointisuunnitelmamme on saanut myös jatkoa vuosille 2022–2024. Uusi varasto on ensimmäinen osa investointiemme sarjaa. Jatkamme investoimista kasvuun ja laadullisiin parannuksiin mm. ostamalla uutta sekoituslaitteistoa sekä muuttamalla tuotannon työskentelytapoja. Haluamme jatkossakin pitää korkean laatutason lopputuotteissamme ja otamme siksi tuotannossa huomioon erityisesti allergeenit ja niiden kontaminaation hallinnan. Panostamme näihin asioihin merkittävästi, jotta meillä riittää kapasiteettia palvella asiakkaitamme ensiluokkaisesti toimintamme kasvaessa.

”Tähtäämme laadukkaaseen kasvuun asiakkaidemme kanssa ja siksi tekemämme investointisuunnitelma auttaa meitä vastaamaan kasvaviin asiakasvaatimuksiin nyt ja tulevaisuudessa”, kertoo toimitusjohtajamme Mikko Salonen.

Tällä investointisuunnitelmalla takaamme, että liiketoimintamme on jatkossakin laadukasta ja turvallista sekä rakentuu edelleenkin peruspilariemme päälle: luottamuksellisuus, asiantunteva palvelu, vastuullisuus ja kannattavuus.

 

Maustepalvelun uusi logistiikka- ja varastorakennus ulkoa kuvattuna     Maustepalvelun uusi logistiikka- ja varastorakennus sisältä kuvattunaKeskustele asiantuntijan kanssa