Tarjolla maistuvia kesätöitä!

Tarjolla maistuvia kesätöitä!

MP-Maustepalvelu Oy on Suomen johtava elintarvikekomponenttien asiantuntija ja toimittaja. Olemme osa kansainvälistä Barentz-konsernia. Tarjoamme palveluita aina ideoinnista ja raaka-ainetestauksista tuotekehitykseen, komponenttien hankintaan ja varastointiin, sekä asiakaskohtaisten seosten valmistamiseen ja täsmällisiin toimituksiin asti. Työllistämme vakituisesti noin 80 henkilöä.

Haemme nyt 15:ta kesätyöntekijää Hämeenlinnan tehtaallemme tuotteiden valmistukseen sekä pakkaamoon.

Työtehtävät koostuvat raaka-aineiden keräilystä, sekoittamisesta ja  pakkaamisesta reseptien mukaisesti. Tehtävät määräytyvät työntekijän osaamisen mukaan, mutta suosimme myös tehtävien kiertoa työskentelyn  monipuolistamiseksi.

Toivomme sinulta:

  • järjestelmällistä työskentelytapaa
  • kykyä omaksua nopeasti uusia asioita
  • positiivista asennetta
  • hyvää yhteistyökykyä

Aiempi kokemus elintarvikealalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden tutustua mausteteollisuuden ainutlaatuiseen maailmaan. Pääset työskentelemään toisia arvostavassa yrityskulttuurissa, jossa asiat hoidetaan myös yksilön tarpeita kuunnellen. Pidämme työntekijöidemme turvallisuutta ja työssä viihtyvyyttä ensiarvoisen tärkeänä.

Tule mukaan rakentamaan menestyksen makuja!

Voit aloittaa työt touko-kesäkuussa ja jatkaa aina elo-syyskuulle asti. Lähetä hakemuksesi 28.2.2023 mennessä osoitteeseen joonas.jokiniemi@maustepalvelu.com.

Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Joonas Jokiniemi, puh. 0207 290 350.

Hakemuksia käsitellään saapumisjärjestyksessä ja paikkojen täyttö voidaan aloittaa jo ennen hakuajan päättymistä.Keskustele asiantuntijan kanssa