Tarjolla maukkaita kesätöitä!

Tarjolla maukkaita kesätöitä!

Maustepalvelu on Suomen johtava elintarvikekomponenttien asiantuntija ja toimittaja, sekä osa kansainvälistä Barentz-konsernia. Tarjoamme palveluita aina ideoinnista ja raaka-ainetestauksista tuotekehitykseen, komponenttien hankintaan ja varastointiin, sekä asiakaskohtaisten seosten valmistamiseen ja täsmällisiin toimituksiin asti. Työllistämme vakituisesti noin 80 henkilöä.

Haemme nyt 15:ta kesätyöntekijää Hämeenlinnan tehtaallemme tuotteiden valmistukseen sekä pakkaamoon.

Työtehtävät koostuvat raaka-aineiden keräilystä, sekoittamisesta ja pakkaamisesta reseptien mukaisesti. Tehtävät määräytyvät työntekijän osaamisen mukaan, mutta suosimme myös tehtävien kiertoa työskentelyn monipuolistamiseksi.

Toivomme sinulta:

  • järjestelmällistä työskentelytapaa
  • kykyä omaksua nopeasti uusia asioita
  • positiivista asennetta
  • hyvää yhteistyökykyä

Aiempi kokemus elintarvikealalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden tutustua mausteteollisuuden ainutlaatuiseen maailmaan. Pääset työskentelemään toisia arvostavassa yrityskulttuurissa, jossa asiat hoidetaan myös yksilön tarpeita kuunnellen. Pidämme työntekijöidemme turvallisuutta ja työssä viihtyvyyttä ensiarvoisen tärkeänä.

Tule rakentamaan kanssamme menestyksen makuja!

Voit aloittaa työt touko-kesäkuussa ja jatkaa aina elo-syyskuulle asti. Lähetä hakemuksesi 29.2.2024 mennessä osoitteeseen joonas.jokiniemi@maustepalvelu.com.

Lisätietoja saat tuotantopäällikkö Joonas Jokiniemeltä, puh. 020 729 0350.

Hakemuksia käsitellään saapumisjärjestyksessä ja paikkojen täyttö voidaan aloittaa jo ennen hakuajan päättymistä.Keskustele asiantuntijan kanssa