Maustepalvelu jatkaa suuria investointejaan

Maustepalvelu jatkaa suuria investointejaan

Maustepalvelulla on tällä hetkellä meneillään kolmen vuoden investointiohjelma, jolla pyrimme laadun parantamiseen ja allergeeniriskien vähentämiseen. Viime elokuussa 2021 valmistui uusi 3800 neliön logistiikkarakennuksemme, jonka läpi kulkee vuodessa 9,5 miljoonaa kiloa mausteita ja muita elintarvikkeiden valmistusaineita.

Tulevana kesänä on vuorossa uudet 800 neliön toimistotilat. Vanhat toimistotilat tulemme muuttamaan tämän jälkeen tuotantotiloiksi, joita tarvitaan uusille laitteille. Kaikki uudet investointimme tulevat valmistumaan vuoden 2023 loppuun mennessä, ellei vallitseva komponenttipula aiheuta viivästymisiä. Kun uudet tilat on saatu valmiiksi, on suunnitelmissamme aloittaa tuotantoprosessien kehitys.

Tehtävillä investoinneilla on tarkoitus parantaa tuotteidemme laatua. Seostuotteisiin ei saa sekoittua sinne kuulumattomia raaka-aineita. Tulevaisuudessa sekoituksissa tarvittavat raaka-aineet tullaan käsittelemään erillisessä suljetussa tilassa, jolloin jauhepöly ei pääse leviämään. Asiakkaidemme on voitava luottaa tuoteselosteisiin, ettei tuotteisiin ole päässyt sekoittumaan allergeeneja.

”Asiakkaamme saavat lisäarvoa asiantuntemuksestamme ja raaka-ainemarkkinoiden tietämyksestämme. Tuotekehityksellämme on niille suuri merkitys. Iso volyymi on taloudellinen etu raaka-aineiden hankinnassa”, toimitusjohtaja Mikko Salonen kertoo.

Liikevaihtomme Maustepalvelulla kasvoi viime vuonna 33,2 miljoonaan euroon, kun kymmenen vuotta sitten liikevaihto oli noin 20 miljoonaa euroa. Palkkalistoiltamme löytyy jo 81 vakituista työntekijää ja kesällä määrän on tarkoitus kasvaa. Uusilla investoinneilla jatkamme Maustepalvelun kasvua menestyksen makujen rakentajana.Keskustele asiantuntijan kanssa