MP-Maustepalvelu Oy:n varautuminen koronavirukseen

MP-Maustepalvelu Oy:n varautuminen koronavirukseen

Hyvä Yhteistyökumppani, 

MP-Maustepalvelu Oy:n varautuminen koronavirukseen COVID-19. 

Olemme varautuneet raaka-aineissa nostamalla mm kiinalaisten raaka-aineiden varastotasoja, joten emme odota ongelmia lähitulevaisuudessa. Mikäli tilanne jatkuu pitkään, niin mahdollisuuksien mukaan käytämme vaihtoehtoisten toimittajien laatuja. Saamiemme tietojen mukaan tuotanto Kiinassa on käynnistymässä hiljalleen. Kuljetusten osalta on jonkin verran viiveitä, johtuen paikallisista kulkurajoituksista. Satamat Kiinassa ovat ruuhkautuneet, koska kuljetuskapasiteettia on ollut vähemmän saatavilla. Merikonteista on myös maailmanlaajuista pulaa, koska suuri osa konteista on tyhjinä Kiinan satamissa. Kapasiteetti lentoliikenteessä on pienentynyt merkittävästi, koska useat lentoyhtiöt ovat peruneet vuoroja matkustajapulan vuoksi. 

Italiasta tuomme vain muutamia raaka-aineita, joiden varastotaso on tällä hetkellä riittävä. Italian kuljetusrajoituksista johtuen viiveitä voi kuitenkin esiintyä. Etelä-Koreasta tai Japanista emme tällä hetkellä tuo raaka-aineita. 

Nykyisen tiedon mukaan epidemia-alueilta tuotujen elintarvikkeiden käyttöön ja käsittelyyn ei liity riskiä saada koronavirustartuntaa. 

Olemme antaneet henkilöstöllemme ohjeistuksen 

  • korostaen käsihygienian merkitystä 
  • toimintaohjeet sairastumistapauksiin sekä palattaessa matkalta 
  • vierailijakäytäntöä on tiukennettu 
  • saapuvan ja lähtevän tavaran osalta olemme ohjeistaneet kuljettajia 

Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistusta ja tulemme toimimaan niiden mukaisesti. 

MP-MAUSTEPALVELU OY Keskustele asiantuntijan kanssa