Toimenpiteet koronavirusta vastaan jatkuvat

Toimenpiteet koronavirusta vastaan jatkuvat

Olemme päättäneet siirtyä kahteen vuoroon tuotannon, tuotannon työnjohdon ja kunnossapidon osalta. Tarkoituksena on ehkäistä mahdollisen koronaviruksen leviäminen ja yrityksen toiminnan jatkuminen poikkeusoloissa.

Tarkoituksena on siirtyä 2 erilliseen vuoroon vko 16 alkaen. Työntekijöiden kokonaismäärä ei kasva, vaan muutos tapahtuu työajoissa. Vuorot toteutetaan siten, että vuorojen väliin jää 1 tunti, jolloin suoritetaan yhteisten tilojen siivous. Tavaroiden vastaanotto ja lähetys säilyvät pelkästään päivävuorossa.

Vuorojen välissä oleva tauko aiheuttaa työajan lyhenemisen, joten tällä on vaikutusta myös toimituksiin. Myös ylitöiden käyttäminen tuotannon lisäämiseen on rajattua. Lisäksi osa tuotannosta valmistuu illan aikana, joten ne eivät ole valmiita toimitukseen heti aamusta.

Näistä syistä pikatoimitukset eivät ole mahdollisia ja toimitusajoissa pitää varautua päivää pidempiin toimitusaikoihin.

Nyt toteutettava 2-vuororatkaisu on väliaikainen, joten palaamme ”normaaliin” päiväjärjestykseen tilanteen salliessa. Ilmoitamme siitä erikseen.

Kiitokset kaikille positiivisesta suhtautumisesta tähän tilapäiseen muutokseen. Tällä pyrimme varautumaan mahdolliseen koronatartuntaan ja mahdollistamaan osan tuotannon jatkumisen.Keskustele asiantuntijan kanssa